Cadeau’s

Een mooie manier om bij te dragen

Geef een cadeau aan het jongerencentrum

Jongerencentrum Paradijs wordt een plek waar jongeren willen zijn én hun vrienden mee naar toe nemen. Dé plek waar ze hun Tik-Toks en snaps willen opnemen. Daarom is er met zorg gewerkt aan een mooi design en inrichting.

In Paradijs komt een tosti bar, zodat leerlingen van Porteum een lekkere lunch kunnen halen. Er zijn plekken om te chillen, te sporten en te studeren.

Wil jij dit mede mogelijk maken? Geef Paradijs dan een cadeau. Dat kan alleen, of met je kring of vriendengroep

Gericht geven

Je kan heel gericht geven aan het
jongerencentrum. Er zijn veel materialen en spullen nodig. Wil jij heel specifiek bijdragen aan het project? Geef dan een cadeau!

In dit bestand staat een cadeaulijst waarin duidelijk wordt wat er allemaal nodig is. Als jouw cadeau is gekocht, wordt het bijgewerkt in het bestand, dus zie je goed wat er nog nodig is. In het bestand staat ook beschreven hoe je je cadeau kunt geven.
Let op! We hebben een duidelijke visie voor de producten en materialen die in het jongerencentrum moeten komen. Koop daarom niet direct, maar maak het bedrag over onder vermelding van het cadeau. Door het geld over te maken, is het voor jou ook mogelijk om er belasting over terug te vragen (ANBI).

Het rekeningnummer van de Pijler is: NL65 RABO 0112 5062 75 t.n.v. de Evangelische kerk de Pijler. Betaling onder vermelding van: YFC, Cadeau: {#, naam cadeau} .

• Heb jij één van de benodigde producten nog in goede kwaliteit liggen en (ongeveer) voldoet aan de specificaties? Neem contact met ons op! Dan kijken we er graag naar.

We proberen zo voordelig mogelijk in te kopen. Als het product goedkoper wordt  ingekocht, gaat het overige geld naar het project.