Team

Jettie

Jettie is de teamleider van Paradijs.

“Het is lange tijd mijn droom geweest om een jongerencentrum te starten in Lelystad. Een plek waar jongeren gezien worden en oprechte aandacht krijgen. Ik hoop dat deze plek onder jongeren bekend komt te staan als dé plek waar je moet zijn voor positiviteit, gezelligheid en de beste tosti’s. Ik ben zo blij dat deze droom nu uitgekomen is!”

Lukas

Lukas, jongerenwerker bij Paradijs, is aanwezig op de dinsdag t/m vrijdag bij de inloopuren van Paradijs.

“Ik krijg veel voldoening van echt luisteren naar de verhalen van jongeren en een band met hen opbouwen. Ik geloof dat elke jongere uniek is en zijn eigen speciale talenten heeft. Het is mijn passie om die talenten te ontdekken en te zien hoe jongeren daardoor groeien in zelfvertrouwen en kracht.”

Magdeline

Magdeline, ook wel Maggie genoemd, is coördinerend jongerenwerker bij Paradijs. Maggie is aanwezig tijdens de inloopdagen van Paradijs op de dinsdag, woensdag en vrijdag.

“Ik vind het geweldig om een warme en gastvrije sfeer te creëren waar jongeren zich echt gehoord en gezien voelen. Vanuit deze positieve omgeving probeer ik het beste in elke jongere naar boven te halen.”