Vacature bij de Buurmeiden

Voor de Sociale Horeca Onderneming stichting de Buurjongens zoeken wij een

Leermeester de Buurmeiden (V) 16-20 uur

Heb jij een hart voor meiden in een kwetsbare positie en heb jij affiniteit met de horeca? Is Gods liefde jouw drijfveer om midden in dit leven te staan, dienstbaar te zijn en oog te hebben voor anderen? Dan is dit vast en zeker de functie die bij jou past!

 

De functie

Als leermeester/meidenwerker bij de Buurmeiden ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van kwetsbare meiden die om verschillende redenen niet of nauwelijks naar school gaan, geen positieve dagbesteding hebben of om een andere reden kwetsbaar zijn.

 

In de Sociale Horeca onderneming De Buurjongens/De Buurmeiden, ga je zelfstandig, samen met deze meiden met een koffietruck naar feesten en zakelijke bijeenkomsten, waar jullie koffie, ijs en/of pizza serveren. Het doel is om de meiden te doen opbloeien en ze belangrijke werk skills aan te leren, zoals op tijd komen, langere tijd op hun benen staan, klantvriendelijkheid, omgaan met collega’s, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. Als leermeester begeleid je meiden in het leertraject in onze Sociale Horeca onderneming De Buurjongens/De Buurmeiden. Je helpt met het opzetten en het laten groeien van dit sociale project. Samen met de meiden verzorg je de catering op feesten en bijenkomsten en je ondersteunt hen bij het aanleren van praktische vaardigheden, zoals koffie zetten. Je helpt hen bij het behalen van hun persoonlijke doelen en levert zo een positieve bijdrage aan de doorstroom van de meiden naar school of naar regulier werk. Hierbij onderhoud je contacten met scholen, netwerkpartners en het thuisfront.

 

Jouw profiel

De leermeester buurmeiden beschikt over MBO+ of HBO niveau op sociaal vlak, vergelijkbaar aan een opleiding social work en de nodige ervaring als jongerenwerker. Ervaring als leidinggevende heeft de voorkeur. Je bent flexibel inzetbaar en woont in of in de directe omgeving van Lelystad. Je hebt affiniteit met horeca en met meiden uit de straatcultuur, kunt goed zelfstandig werken, maar functioneert ook prima binnen een team. Je bent geduldig en in het bezit van een rijbewijs B. Je onderschrijft de doelstellingen van YfC en bent actief betrokken bij een kerkelijke gemeente.

 

Wat bieden wij

Werken bij Youth for Christ is hart hebben voor jongeren. Samen met je collega’s bied je jongeren in Nederland perspectief en hoop. Ga je bij ons aan de slag, dan mag je rekenen op enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s en een professioneel team. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed: Youth for Christ biedt onder andere 36 verlof- en ADV dagen (op fulltime basis), vitaliteitsuren, bedrijfsfitness en flexibele werktijden. Uiteraard ontvang je een laptop in bruikleen en een vergoeding voor telefoon en thuiswerkdagen. Het fulltime salaris voor de oorspronkelijke functie ligt tussen € 2.542,70 en € 3.395,74 (schaal D(2024)) op basis van leeftijd en ervaring en aan de hand van ons personeelsreglement.

 

 

 

Wie zijn wij?

Youth for Christ is een beweging van jongeren en jongerenwerkers, die opvalt doordat ze God voortdurend zoekt, groeit in lokaal missionair jongerenwerk en durft te laten zien waar ze voor staat. We zoeken jongeren op, helpen hen groeien en bieden heb hoop. Dit doen wij met God als onze leider en vanuit de unieke kracht dat we dicht bij jongeren staan. Wij willen alle jongeren in Nederland een kans bieden om Jezus te leren kennen. Youth for Christ is lokaal actief op 25 lokale plekken en ondersteunt lokale initiatieven en missionaire kerken. Honderden vrijwilligers en ruim 90 medewerkers dragen hier aan bij. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

Enthousiast over deze functie?

Youth for Christ is een beweging van jongeren en jongerenwerkers, die opvalt doordat ze God voortdurend zoekt, groeit in lokaal missionair jongerenwerk en durft te laten zien waar ze voor staat. We zoeken jongeren op, helpen hen groeien en bieden heb hoop. Dit doen wij met God als onze leider en vanuit de unieke kracht dat we dicht bij jongeren staan. Wij willen alle jongeren in Nederland een kans bieden om Jezus te leren kennen. Youth for Christ is lokaal actief op 25 lokale plekken en ondersteunt lokale initiatieven en missionaire kerken. Honderden vrijwilligers en ruim 90 medewerkers dragen hier aan bij. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

Reageer dan snel via onderstaande button of stuur een motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitaties@yfc.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Rick van der Molen (Teamleider), telefoon 06-81 62 44 82.