De Buurjongens.

Cateringbedrijf met jongeren

De Buurjongens en de Buurmeiden

De Buurjongens is een cateringbedrijf dat wordt gerund door jongeren van Youth for Christ Lelystad.

De  Buurjongens is een plek waar (vluchteling-)jongeren leren werken, hun talenten kunnen ontwikkelen, Nederlands leren, fouten mogen maken en trots op zichzelf worden.

Met de winst die De Buurjongens maken, wordt de begeleiding van de jongeren betaald.

Fantastisch toch!

 

Wilt u de Buurjongens inhuren voor uw feest of uw festival, neem dan gerust contact op met de Buurjongens via deze link. De Buurjongens helpen heel graag mee om uw dag te laten slagen!

De Buurjongens hebben geen vaste prijzen, omdat iedereen zijn eigen ideeën en wensen heeft…dus we maken samen met de jongeren graag voor u een speciale offerte.

De Buurjongens zijn uitgebreid

de Buurmeiden

Met de komst van nieuwe foodtruck kunnen bij stichting de Buurjongens nu ook meiden aan de slag. Meiden voor wie het even lastig is om naar school te gaan of die om een andere reden niet zo lekker in hun vel zitten.

De meiden komen jouw feest opleuken met de heerlijkste koffie, ijs of pizza. In een positieve omgeving ontwikkelen zij hun talenten en doen werkervaring en sociale vaardigheden op.

Voor de Buurmeiden zijn we op zoek naar een Leermeester. Ben jij de ondernemende vrouw met hart voor meiden  die wij zoeken? Neem een kijkje bij de vacatures.